משהו לסופגניות
טיפים- איך נהפוך את הסופגניה הביתית לבריאה יותר?

הפחיתו את כמות הסוכר במנה. מעבר לתועלת הקלורית הברורה, זה גורם לספיגת שמן פחותה. גם השימוש בקמח הכוסמין מפחית את ספיגת השמן.

למלית השתמשו בקונפיטורה ע"ב פרי אותה גם ניתן להכין לבד. זה עדיף בהרבה על ריבה תעשייתית
אין צורך בהכנת סופגנית ענק. 35 גרם (גודל פינג פונג) לסופגנייה זו בהחלט מנה מספקת.

העדיפו אפייה. אם בכל זאת כן החלטתם ללכת על הדרך המסורתית ולטגן, הקפידו לא לעשות שימוש חוזר מידי בשמן, ולא להגיע למצב של שמן עכור. לטיגון מומלצים שמן קנולה,כותנה או תירס.


( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
- שלח תמונות אלה לחבר -
- לדף הבית של אתר מבזקון/חדשות -